Eerste team Pink Panthers speelt niet, toch mooi rugbyweekend

Nieuws

DRIEBERGEN - De wedstrijd voor the First XV van rugbyclub The Pink Panthers tegen de Haagsche rugby club, die afgelopen zondag gespeeld zou worden, is door de bond verplaatst. Reden is dat diverse spelers van the Pink Panthers nodig waren voor de wedstrijden tussen het Nederlands team en de Dutch Exiles.

Zaterdag was een bijzondere dag voor het Nederlandse rugby. Meer dan 1000 spelers in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar oud speelden een groot toernooi op het Nationaal Rugby Centrum in Amsterdam. Dit geheel begeleid door spelers van de nationale selectie. Daar waren alle Pink Panther jeugdspelers aanwezig en deze jonge panters hebben goede indrukken achtergelaten. Tegelijk trainde de nationale damesselectie in Driebergen om zich voor te bereiden op de wedstrijd tegen Schotland die op zondag in Amsterdam wordt gespeeld.

Zondagmiddag speelde het tweede team van The Pink Panthers, met daarin tien spelers die dit seizoen zijn gestart met hun rugbyloopbaan. De resultaten beginnen te komen. Nummer drie in de competitie, Delft 2, werd met een 37-7 nederlaag naar huis gestuurd.

Komende weekeinde belooft ook weer een mooi rugbyweekeinde te worden. Zondag komt de Amstelveense Rugby Club met twee teams naar Driebergen. Kick Off: 13.00 en 14.30 uur. Vooral de wedstrijd van The First XV belooft een spektakel te worden. Amstelveen, de nummer twee van dit moment, kan op een gebrand eerste team van The Pink Panthers rekenen.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Vuelta live te volgen bij Museum Huis Doorn 12 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Woonoord voor Oekraïners zit vol 14 uur geleden
Afbeelding
NS-personeel gaat volgende week staken 15 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Initiatief om activiteiten te organiseren voor nieuwkomers vindt veel bijval: ‘De hulp is overweldigend’ 19 uur geleden
Afbeelding
Rechtbank grijpt niet in bij plan voor hippisch centrum 16 aug, 12:36
Afbeelding
Werkgroep Kromme Rijncorridor biedt bestuurders landschapsvisie aan 16 aug, 11:01
Afbeelding
Nazomerconcerten in park van Huis Doorn 15 aug, 16:52