Ontbijtworkshop voor ondernemers

25 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN-RIJSENBURG - Voordat je naar kantoor gaat bij andere ondernemers aan de ontbijttafel van een restaurant aanschuiven. Nippend aan de jus d'orange kennis maken met je tafelgenoten. Knabbelend aan een luxe broodje luisteren naar de interessante sprekers die daartoe zijn uitgenodigd. Bij het tweede kopje koffie visitekaartjes uitwisselen. Dat is ongeveer de inhoud van de ontbijtsessies.

Omdat men op deze manier in de gelegenheid is om kennis te maken met elkaar en ieders expertise, worden de kansen vergroot om meer omzet te genereren. In Nederland opereert een grote organisatie met deze constructie naar Amerikaans model. Niet iedereen is daarvan gecharmeerd. Coach Valley organiseert daarom iedere maand in Het Wapen van Rijsenburg op ongedwongen wijze ontbijtworkshops die op Nederlandse leest zijn geschoeid. Er is geen enkele verplichting.

Het doel van deze netwerk bijeenkomsten is drieledig:de onderwerpen zijn zeer actueel, men deelt visie en kennis met elkaar en het vergroot de kans op samenwerkingsverbanden.

De ontbijtworkshop op maandag 7 november start om half acht met als thema: 'Samenwerken met Resultaat'. Het aantal zelfstandige ondernemers groeit explosief. Vaak staan zij voor dilemma's als: 'Kan ik dit zelf nog doen of moet ik een specialist inhuren.' Op deze ochtend krijgt men antwoord. Informatie en aanmelden: 0343-513581, via info@coach-bv.eu of via info@wapenvanrijsenburg.nl.

advertentie
advertentie