Coram Deo geeft najaarsconcert

Nieuws

LEERSUM - Het Christelijk Gemengd Koor Coram Deo, Utrechtse Heuvelrug hoopt op zaterdag 5 november opnieuw een najaarsconcert te geven. Dit wordt, sinds de oprichting eind februari 2008, het vierde optreden in de Johanneskerk, Lomboklaan 9 te Leersum.

Een overzicht van alle uitvoeringen van het koor in Amerongen, Leersum, Veenendaal, Driebergen-Rijsenburg en Kampen vindt men evenals meer informatie over het koor op de website www.coramdeo.eu

Op het programma staan onder andere psalmen van Claude Goudimel, werken van Johann Sebastian Bach, Franz Schubert, Edward Elgar, Felix Mendelssohn Bartholdy, Caleb Simper, Charles-Camille Saint-Saëns en Dimitri Bortnianski. De moeite waard om dit concert bij te wonen.

Bert Kruis, een bekend organist, pianist en dirigent zal het koor begeleiden op de vleugel, Arjan Veen (derdejaars student van het Rotterdams conservatorium) orgel. En senior musicus Han Kapaan begeleidt het koor op de hobo. Alle drie zullen ook alleen, als duo of als trio enkele instrumentale intermezzo's ten gehore brengen. De algehele leiding is in handen van de dirigent van Coram Deo de bekende musicus John Propitius.

Het najaarsconcert begint om 20.00 uur en vanaf 19.30 uur is iedereen welkom om plaats te nemen in de kerk. De toegang is gratis. Wel zal er een collecte gehouden. Nieuwe leden van het koor zijn welkom om de sfeer te komen proeven op één van de repetitieavonden in het kerkgebouw van de Gereformeerde kerk De Ark aan Imminklaan 11 in Amerongen.

advertentie
PREMIUM
Afbeelding
‘Het is gewoon leuk om mee te doen’ 11 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Crowdfunding voor rolstoelbus voor broertjes uit Driebergen 18 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Anne Laros maakt winnend ontwerp van monument valwind Leersum 2 jul, 13:52
PREMIUM
Afbeelding
Bewoners Doornse Vossensteinsteeg zijn verkeersoverlast beu 2 jul, 10:29
PREMIUM
Afbeelding
Siepie Roorda vijftig jaar lid van Aurora: ‘Veel veranderd, maar liefde voor muziek blijft’ 2 jul, 07:24
Afbeelding
Lokaal nieuws blijft op peil ondanks hogere energie- en papierprijzen 1 jul, 11:46
PREMIUM
Afbeelding
In korte tijd veel hulp voor Irpin: ‘Iedereen zet zich in voor de wederopbouw’ 1 jul, 07:30