Foto excursie Natuurmonumenten

19 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

DOORN - Natuurmonumenten verzorgt op zaterdag 5 november een excursie met natuurfotograaf Fer Boei (www.natuurgefotografeerd.nl). Een excursie waarbij de natuur ontdekt wordt en waarbij men meteen tips krijgt om dit te fotograferen. Een mooie combinatie van buiten genieten en fotograferen. En dat allemaal met de herfstkleuren in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. De excursie start om 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Koffie, thee en soep worden verzorgd (zelf wat brood voor de lunch meenemen).

Maar hoe fotografeert je nu het beste een paddenstoel van dichtbij? En hoe om te gaan met veel of juist weinig zon in de natuur? Dit en veel meer leert men van Fer Boei, een natuurfotograaf die vele jaren ervaring heeft. Deelnemers hoeven geen professionele camera te hebben om mee te kunnen doen. Het is handig om buitenkleding te dragen en een vuilniszak mee te nemen om bijvoorbeeld paddenstoelen van dichtbij te fotograferen.

De tocht start vanaf de Helenaheuvel (St. Helenalaan 2) in Doorn waar men wordt verwelkomd met koffie en thee. De excursie kost € 30,00 voor leden en € 35,00 voor niet-leden. Info en aanmelden: www.natuurmonumenten.nl.

advertentie
advertentie