Licht uit tijdens de Nacht van de Nacht

10 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - Tijdens de Nacht van de Nacht op zaterdag 29 oktober gaan de lichten massaal uit in Nederland. Tezamen met de Natuur- en Milieufederaties nodigt Antropia, Cultuur- en Congrescentrum de lokale bevolking uit de nacht eens heel anders te beleven, door het donker donker te laten.

Mensen kunnen deze avond bij Antropia in ontspannen sfeer bij kaarslicht genieten van een smakelijk dinerbuffet. Terwijl de zintuigen in het restaurant op scherp gezet worden, mogen kinderen met z'n allen buiten eten op het aangrenzende terras. Vanaf het restaurant heeft iedereen een mooi uitzicht op dit tafereel en is te zien hoe langzaam de schemering over Landgoed de Reehorst valt. Na afloop kan iedereen deelnemen aan een bijzondere avondwandeling over het landgoed en stapt men even in een wereld waar sterren, kunst en verhaal elkaar ontmoeten.

Tot donderdag 27 oktober kan men reserveren voor deze bijzondere Nacht van de Nacht. Stuur in dat geval een mailtje met naam en het aantal deelnemers naar reserveringen@antropia.nl. Vergeet daarbij niet aan te geven met hoeveel volwassenen en hoeveel kinderen u wenst te komen. De prijs voor volwassenen bedraagt € 23,50 per persoon en voor kinderen € 10,00. Info: Antropia, Cultuur- en Congrescentrum, Hoofdstraat 8, 3972 LA Driebergen, T 0343 531818, reserveringen@antropia.nl of www.antropia.nl.

advertentie
advertentie