Ouderwets gezellige dansavond herleeft in Sparrenheide

10 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - Muziek van onder andere de Everly Brothers en Chuck Berry, een gezellig versierde dansvloer, fruitpunch, borrelnootjes en sigaretten in een glas op tafel. Dit zijn zomaar een paar voorbeelden van de sfeer die tijdens deze dansavondjes in de jaren zestig zo herkenbaar was.

De afdelingen fysiotherapie en activiteitenbegeleiding van ISZ De Brug organiseren, in samenwerking met het Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen (NISB), op vrijdag 28 oktober een dansavond onder de naam 'Mag ik deze dans van u?'. Op deze avond staan de ouderwetse dansavondjes van vroeger centraal, zodat bezoekers oude tijden zullen herleven.

Bewegen is belangrijk voor iedereen, maar vooral voor de ouder wordende mens. Via deze landelijke actie wordt een dansavond georganiseerd om ouderen hiervan bewust te maken en aan te moedigen tot bewegen.

Op de dansavond zullen verschillende soorten live muziek uit de vijftiger en zestiger jaren gespeeld worden en er zal gezamenlijk gedanst worden. De avond staat onder leiding van de seniorensportleider van de afdeling fysiotherapie van ISZ De Brug . De dansavond is van 19.00 uur tot 21.30 uur , de entree is gratis en aanmelding is niet nodig. Men is van harte welkom op 28 oktober in verzorgingshuis Sparrenheide, Sparrenheide 1 te Driebergen - Rijsenburg.

advertentie
advertentie