Muziekvereniging zoekt leerlingen voor zwaar koper

3 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - Muziekvereniging Aurora is op zoek naar leerlingen die graag een trombone, bariton of bastuba, het zogenaamde zwaar koper, willen leren bespelen. Bij muziekvereniging Aurora in Driebergen kan men lessen volgen van gediplomeerde docenten in onder andere fluit, klarinet, saxofoon, slagwerk, klein koper (trompet, hoorn) en zwaar koper. Leerlingen kunnen vaak al na een jaar meespelen op de maandag avond in het opstap orkest. Dit orkest is er op gericht om beginnende muzikanten het samenspelen aan te leren. Onder leiding van een professionele dirigent worden de leerlingen klaargestoomd voor het grote harmonie orkest, het dweil-orkest of de slagwerkgroep.

Er is voor dit seizoen nog plek voor leerlingen die trombone, bariton of bastuba willen leren spelen. Er wordt een half uur per week lesgegeven. Ook is de mogelijkheid om als 'oudere beginner' lessen te volgen. Voor informatie over muziekvereniging Aurora of het aanvragen van een gratis proefles zwaar koper kan men contact opnemen met de secretaris van Aurora, Jacques Aben e-mail: jacques-aben@zonnet.nl.

Zaterdagavond 8 oktober is er bij muziekvereniging Aurora een voorspeelavond. Het opstap orkest zal hier spelen en diverse leerlingen zullen muziekstukken uitvoeren. Deze avond is er informatie te krijgen over de 115 jaar oude, maar nog steeds jonge vereniging Aurora. De avond is in het muziekcentrum van Aurora op de Woerd 3a, de avond duurt van 19.30 tot 22.00 uur. Info: www.harmonie-aurora.nl.

advertentie
advertentie