Vrijwilligers wijzen bezoekers de weg bij Tabaksschuur Amerongen

Nieuws

AMERONGEN - Aan de rand van één van de oudste bossen op de Utrechtse Heuvelrug heeft stichting Het Utrechts Landschap een informatiecentrum: Tabaksschuur Amerongen. Expositie, film en natuurlijk het verhaal van één van de vrijwilligers helpen de bezoeker op weg om de natuur van de Utrechtse Heuvelrug en de uiterwaarden van de Nederrijn te ontdekken. Openingstijden: woensdag, zaterdag en zondag van 13.00-16.00 uur. Het infocentrum wordt gerund door een vrijwilligersteam dat extra handen kan gebruiken.

De vrijwilligers zijn enthousiast over het werk in het infocentrum: ,,Je heet mensen welkom en informeert ze over de wandelmogelijkheden, je werkt samen met een collega-vrijwilliger, je leert zelf steeds meer over de natuur en natuurbescherming in Nederland. Kortom, echt iets voor vrijwilligers die nieuwsgierig en gastvrij zijn.''

Wie het interessant lijkt meer te leren over de natuur in de eigen woonomgeving en het aanspreekt om bezoekers welkom te heten en te informeren over Het Utrechts Landschap en het Nationaal Park, meldt zich dan aan als vrijwilliger.

Meer informatie over de vrijwilligersvacature is te vinden op www.utrechtslandschap.nl/vrijwilligers of telefonisch bij Irene van den Broek, telefoon: 030-2219995 (maandag, dinsdag, donderdag). Voor meer informatie over de activiteiten van Het Utrechts Landschap kijk op www.utrechtslandschap.nl.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Bloemencorso uitgebreid bij Regio 90FM en Regio 90TV 11 uur geleden
Afbeelding
Sportverslaggever Huub van Aerssen overleden 13 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Muzikale zomernachten in openluchttheater Landgoed Zonheuvel 19 uur geleden
Afbeelding
Vuurwerk bij bloemencorso Leersum gaat niet door 9 aug, 07:34
PREMIUM
Afbeelding
Het verhaal van Maarten Maartens: Rondleidingen op Landgoed Zonheuvel 9 aug, 07:30
Afbeelding
Droogte geselt museumpark Huis Doorn 8 aug, 14:16
Afbeelding
Cultuur snuiven tijdens Kastelentocht van De Stichtse Aanspanning 8 aug, 10:10