High Level organiseert derde Utrechtse Heuvelrug Steptocht

26 september 2011 om 00:00 Nieuws

HEUVELRUG - Na de succesvolle Europese Kampioenschappen steppen van eind juli organiseert Stepteam High Level uit Woudenberg de derde Utrechtse Heuvelrug Steptocht. Sinds dit jaar heeft High Level een alsmaar groeiende tourafdeling die eens per week bij elkaar komt om een tochtje te maken. Deze gezellige tourgroep heeft geprobeerd de mooiste routes uit te zetten door en over de Utrechtse Heuvelrug. De tocht zal op zaterdag 15 oktober worden verreden. De start en finish is bij Solexverhuur Woudenberg, Zeisterweg 53, te Woudenberg. Om deel te nemen aan deze steptocht dient men zich van te voren in te schrijven via de hieronder vermelde website.

Op de 15e oktober kan men zich tussen 9.45 uur en 10.30 uur melden bij de inschrijftafel, waarna er om 11:00 uur gestart wordt met de gezinstocht van tien kilometer, de middenafstand van dertig kilometer en de zwaarste tocht van maar liefst zestig kilometer. Deelnemers krijgen onderweg een kom soep en na afloop staan er een plak cake en een consumptie klaar. Het stepteam nodigt behalve de ervaren steppers in het bijzonder ook de lokale bevolking uit om deel te nemen aan deze steptocht. De gezinsroute is een gezellige, geheel vlakke, tocht voor het hele gezin. Voor de iets sportievere deelnemer is er de dertig kilometer welke een aantal pittige beklimmingen bevat en voert langs prachtige natuurgebieden. De zestig kilometer lange route bevat maar liefst negen beklimmingen en leidt onder andere over het schitterende Let de Stigterpad en in de richting van Amersfoort; deze route is zeer geschikt voor de ervaren (wedstrijd) stepper.

Deelname kost €6,- welke bij aanmelding contant voldaan dient te worden op de dag zelf. Jeugd tot en met 15 jaar kan deelnemen voor maar € 4,-. Leden van de Nederlandse Autoped Federatie krijgen korting. Indien men een step wil huren, brengen wij hier € 10,- voor in rekening. Het inschrijvingsformulier en meer informatie kan men vinden op www.stepteamhighlevel.nl/tourtocht en kijk op www.stepteamhighlevel.nl voor meer informatie over de tourgroep. Inschrijven kan nog tot en met woensdag 12 oktober.

advertentie
advertentie