Driebergse tennisverenigingen organiseren jeugdtoernooi

19 september 2011 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - De Driebergse Tennisverenigingen Risenborgh en Manger Cats hebben de handen ineen geslagen en organiseren samen het eerste Open Driebergse Jeugdtoernooi. In de herfstvakantie ( van 15 t/m 23 oktober) zullen op de kunstgrasbanen van Risenborgh wedstrijden gespeeld worden door de jeugd tot en met 17 jaar. Alle wedstrijdtennisers uit de wijde omtrek zijn van harte uitgenodigd deel te nemen. Inschrijven is nog mogelijk tot 30 september via http://www.toernooi.nl.

Dit initiatief wordt mede mogelijkheid gemaakt door de samenwerking met HC Hoenderdaal en Kiwanis Driebergen. De financiele bijdrage van Kiwanis Driebergen zorgt ervoor dat de kinderen deze week een onvergetelijke week gaan beleven.

Kiwanis Driebergen is onderdeel van een een internationale organisatie van serviceclubs. Doel van Kiwanis Driebergen is middels het opzetten en uitvoeren van activiteiten geld bijeenbrengen en dat bijeengebrachte geld uitgeven aan goede doelen. Naast de genoemde doelstelling heeft Kiwanis Driebergen vooral de persoonlijke ontplooiing van het individuele lid voor ogen.

Op de foto overhandigen Kiwanians Frans Copini en Paul Blom een cheque ter waarde van €500,- aan Gaby de Jongh van Manger Cats. De Driebergse jeugd is klaar voor het toernooi. Ze hebben er zin in.

advertentie
advertentie