Kraaybeek krijgt aantrekkelijker huur en servicepakket

15 september 2011 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - Kraaybeek heeft haar status als serviceflat gewijzigd naar woonappartementencomplex. Deze verandering betekent dat de 79 huurappartementen van Kaaybeek met een lagere kale huur, voor een grotere doelgroep in de leeftijd vanaf 55 jaar interessant is geworden.

Tot voor kort betaalden alle huurders een bijdrage aan collectieve voorzieningen die bij de eisen horen als serviceflat, zoals de personenalarmering en de afroep voor eenvoudige (para)medische zorg. Deze collectieve voorzieningen zijn vervallen; bewoners kunnen nu indien zij dat wensen, zelfstandig een personenalarmering aanvragen. Bekostiging van de personenalarmering wordt afhankelijk van de polisvoorwaarden, door sommige zorgverzekeringen vergoed.

Als gevolg van deze beslissing is de opslag van 35% van het aantal punten als onderdeel van het woningwaarderingsstelsel komen te vervallen. Deze verandering betekent dat de huurders van Kraaybeek minder kale huur gaan betalen en dat is een aantrekkelijk perspectief voor veel gegadigden.

Voor uitgebreide informatie: www.antroz.nl.

advertentie
advertentie