Bericht was met foto

Nieuws

Soraya (14) uit Amerongen in landelijke musical Jungle Book!

De grote première is in zicht, op zaterdag 24 september 2011

In december 2010 deden 450 jongeren uit heel Nederland auditie voor Jungle Book de musical. Slechts 30 jongeren tussen de 13 en 21 jaar werden geselecteerd. De talenten krijgen iedere week 6 uur les van bekenden uit het vak, zoals André van Hest (o.a. Ciske de Rat en Jesus Christ Superstar), Bente van den Brand (o.a. Tarzan, Mega Mindy en JADE) en Regi Severins (o.a. Fame, Footloose, Grease). Soraya van Stein Callenfels heeft een plekje in de cast weten te bemachtigen en mag in totaal 22 keer optreden!

Op zaterdag 24 september is de première in het Fulcotheater in IJsselstein. Meer informatie over de musical is te verkrijgen via www.fanwork.nl/junglebook of via 030 - 686 69 11.

Jungle Book de musical

Jungle Book de musical is een swingende, vrolijke musical met vrolijke beren, wijze panters, gemene tijgers, domme aasgieren, kleurrijke apen en natuurlijk het mensenjong Mowgli. De jonge Mowgli heeft wel een hele aparte opvoeding gehad, hij is namelijk opgevoed door een wolvenfamilie. Als op een dag de gemene tijger Shere Khan de jungle onveilig maakt wordt Mowgli gedwongen om de jungle te verlaten. Op zijn reis naar het mensendorp beleeft hij de gekste dingen en ontmoet hij de vreemdste dieren! Als, na een aantal jaar, Shere Khan terug in de jungle is gaat Mowgli op zoek naar zijn ware volwassenheid en moet hij een keuze maken tussen zijn leven in de jungle en dat in het mensendorp. Ook dit jaar is de musical weer een geheel eigen productie van FanWork. De muziek wordt dit jaar gecomponeerd door Rhody Matthijs.

Soraya van Stein Callenfels

Op jonge leeftijd volgde Soraya een beginners cursus bij FanWork. In 2009 deed ze auditie voor De Klokkenluider van de Notre Dame en werd aangenomen. In 2011 is de 14 jarige Soraya te zien in Jungle Book de musical. Soraya: Jungle Book is een super leuke, swingende musical. Met leuke grapjes en mooie, leuke muziek! Iedereen moet komen kijken, want het is een super leuke musical met veel liedjes en dans. Er komen ook vele grapjes in voor.'' Soraya kan niet wachten op de grote première; zaterdag 24 september 2011.

FanWork

Bij FanWork volgen ruim 600 kinderen / jongeren musicalles, allen in hun eigen leeftijdscategorie en op hun eigen niveau (Musical Factory). Op de FanWork Musical Factory is iedereen tussen de 6 en 21 jaar welkom. De FanWork Musical Factory is o.a. gevestigd in Utrecht, Ede en Tiel.

In de Talent Group werken de meeste getalenteerde jongeren aan een musicalproductie, waarmee ze 25 maal optreden in de Randstad. Dit jaar is het Jungle Book de musical. Diverse jongeren uit deze Talent Group volgen nu opleidingen bij o.a. Lucia Marthas, Frank Sanders en Willem Nijholt. Meer informatie over FanWork is te vinden op www.fanwork.nl

Jungle Book de musical is te zien in IJsselstein, Baarn, Hoofddorp, Barneveld en Nieuwegein. Kaarten kosten zijn er vanaf € 17,-. Meer informatie over FanWork, de musicallessen en Jungle Book is te vinden op www.fanwork.nl/junglebook

Noot voor de redactie/niet voor publicatie

Voor meer informatie, beeld en/of interviewaanvragen:

FanWork | Frank van der Steen, PR & Communicatie

frank@fanwork.nl

Foto credits: Dennis Lubbersen, DL Fotografie

Met vriendelijke groet,

Frank van der Steen

FanWork

www.fanworkevents.nl

frank@fanwork.nl

tel: +31(0)30-6866911

mob: +31(0)6-14379950

FanWork B.V.

Rijksstraatweg 26

3545 NA Utrecht

Postbus 182

3454 ZK De Meern

Volg FanWork via Twitter! http://twitter.com/fanwork

________________________________

Bij aankomst bij de Koninklijke BDU is dit bericht gecontroleerd op de aanwezigheid van virussen.

________________________________

advertentie
Afbeelding
Bommetje in Bosbad Leersum een spetterend succes 1 uur geleden
Afbeelding
Bestuurder loopt brandwonden op bij camperbrand in Maarn 12 uur geleden
Afbeelding
Trudie van Haaster wint de Hans Nijhof kunstprijs 2022 22 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Flip Buurmeijer schrijft boek over mannen en hun hobby 4 jul, 07:20
Afbeelding
Bridgedocent Simon de Wijs van Bridgewijs wint Europese titel 4 jul, 07:14
PREMIUM
Afbeelding
‘Het is gewoon leuk om mee te doen’ 3 jul, 14:55
PREMIUM
Afbeelding
Crowdfunding voor rolstoelbus voor broertjes uit Driebergen 3 jul, 07:30