Nieuwe hockeyseizoen feestelijk van start

Nieuws

DOORN - Veel jeugdleden en hun ouders kwamen zaterdag af op de festiviteiten bij hockeyclub Doorn. De drukte en het warme weer zorgden voor een gezellige start van het nieuwe hockeyseizoen.

Voor de jeugdleden waren er overheerlijke poffertjes, kleurige ballonnen, ijsjes en limonade. Ook kreeg iedereen die een activiteitenknipkaart kocht, een paar hippe, gifgroene veters om hockey- of gymschoenen mee op te pimpen. Terwijl de ouders nieuwe hockeykleding en -attributen konden inslaan bij de stand van 'Van den Berg Sport', probeerden de kinderen te raden hoeveel hockeyballen er in de mand zaten. Het juiste aantal, 93, werd geraden door Annelou Snippe en Sarah Mud, en leverdehen beiden een hockeybal met logo op.

Voor de meisjes van F4 was de startdag helemaal bijzonder: zij speelden voor het eerst een échte hockeywedstrijd. De dames moesten het in wedstrijdjes van drie tegen drie opnemen tegen de meisjes van F4 van de Stichtsche Cricket- en Hockeyclub uit Bilthoven. Vier spannende duels van vijftien minuten leverden twee punten per gewonnen wedstrijd. Ondanks de stevige strijd die de Doornse dames leverden, ging de De Stichtsche met een totaal overwinning van 6-2 terug naar Bilthoven.

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Feestelijk 70e Bloemencorso in Leersum: ‘Prachtig dat we dit weer meemaken’ 10 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Duurzaamheid en monumenten (2): ‘Het brengt extra uitdagingen met zich mee’ 11 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Een moment voor een monument: De lange historie van het veer 13 aug, 07:30
Afbeelding
Lezing over het leven en de werken van Mondriaan in het Torenlaan Theater 12 aug, 17:35
PREMIUM
Afbeelding
Aldi vangt bot bij rechter: Bouwplan voor de Appelgaard op dood spoor 12 aug, 07:32
PREMIUM
Afbeelding
Subsidie voor bridgeles bij ABCD: ‘We willen mensen uit hun isolement halen’ 12 aug, 07:30
Afbeelding
Aangepaste dienstregeling tijdens Vuelta 11 aug, 16:47