Nieuwe hockeyseizoen feestelijk van start

Nieuws

DOORN - Veel jeugdleden en hun ouders kwamen zaterdag af op de festiviteiten bij hockeyclub Doorn. De drukte en het warme weer zorgden voor een gezellige start van het nieuwe hockeyseizoen.

Voor de jeugdleden waren er overheerlijke poffertjes, kleurige ballonnen, ijsjes en limonade. Ook kreeg iedereen die een activiteitenknipkaart kocht, een paar hippe, gifgroene veters om hockey- of gymschoenen mee op te pimpen. Terwijl de ouders nieuwe hockeykleding en -attributen konden inslaan bij de stand van 'Van den Berg Sport', probeerden de kinderen te raden hoeveel hockeyballen er in de mand zaten. Het juiste aantal, 93, werd geraden door Annelou Snippe en Sarah Mud, en leverdehen beiden een hockeybal met logo op.

Voor de meisjes van F4 was de startdag helemaal bijzonder: zij speelden voor het eerst een échte hockeywedstrijd. De dames moesten het in wedstrijdjes van drie tegen drie opnemen tegen de meisjes van F4 van de Stichtsche Cricket- en Hockeyclub uit Bilthoven. Vier spannende duels van vijftien minuten leverden twee punten per gewonnen wedstrijd. Ondanks de stevige strijd die de Doornse dames leverden, ging de De Stichtsche met een totaal overwinning van 6-2 terug naar Bilthoven.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Vuelta live te volgen bij Museum Huis Doorn 12 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Woonoord voor Oekraïners zit vol 14 uur geleden
Afbeelding
NS-personeel gaat volgende week staken 15 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Initiatief om activiteiten te organiseren voor nieuwkomers vindt veel bijval: ‘De hulp is overweldigend’ 19 uur geleden
Afbeelding
Rechtbank grijpt niet in bij plan voor hippisch centrum 16 aug, 12:36
Afbeelding
Werkgroep Kromme Rijncorridor biedt bestuurders landschapsvisie aan 16 aug, 11:01
Afbeelding
Nazomerconcerten in park van Huis Doorn 15 aug, 16:52