Nieuwe hockeyseizoen feestelijk van start

Nieuws

DOORN - Veel jeugdleden en hun ouders kwamen zaterdag af op de festiviteiten bij hockeyclub Doorn. De drukte en het warme weer zorgden voor een gezellige start van het nieuwe hockeyseizoen.

Voor de jeugdleden waren er overheerlijke poffertjes, kleurige ballonnen, ijsjes en limonade. Ook kreeg iedereen die een activiteitenknipkaart kocht, een paar hippe, gifgroene veters om hockey- of gymschoenen mee op te pimpen. Terwijl de ouders nieuwe hockeykleding en -attributen konden inslaan bij de stand van 'Van den Berg Sport', probeerden de kinderen te raden hoeveel hockeyballen er in de mand zaten. Het juiste aantal, 93, werd geraden door Annelou Snippe en Sarah Mud, en leverdehen beiden een hockeybal met logo op.

Voor de meisjes van F4 was de startdag helemaal bijzonder: zij speelden voor het eerst een échte hockeywedstrijd. De dames moesten het in wedstrijdjes van drie tegen drie opnemen tegen de meisjes van F4 van de Stichtsche Cricket- en Hockeyclub uit Bilthoven. Vier spannende duels van vijftien minuten leverden twee punten per gewonnen wedstrijd. Ondanks de stevige strijd die de Doornse dames leverden, ging de De Stichtsche met een totaal overwinning van 6-2 terug naar Bilthoven.

advertentie
PREMIUM
Afbeelding
‘Het is gewoon leuk om mee te doen’ 4 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Crowdfunding voor rolstoelbus voor broertjes uit Driebergen 11 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Anne Laros maakt winnend ontwerp van monument valwind Leersum 2 jul, 13:52
PREMIUM
Afbeelding
Bewoners Doornse Vossensteinsteeg zijn verkeersoverlast beu 2 jul, 10:29
PREMIUM
Afbeelding
Siepie Roorda vijftig jaar lid van Aurora: ‘Veel veranderd, maar liefde voor muziek blijft’ 2 jul, 07:24
Afbeelding
Lokaal nieuws blijft op peil ondanks hogere energie- en papierprijzen 1 jul, 11:46
PREMIUM
Afbeelding
In korte tijd veel hulp voor Irpin: ‘Iedereen zet zich in voor de wederopbouw’ 1 jul, 07:30