Sponsorspringen bij Lis Hartel

9 september 2011 om 00:00 Nieuws

DOORN - Manege Lis Hartel organiseert op zondag 2 oktober een wedstrijd sponsorspringen. Tijdens deze wedstrijd verschijnt een combinatie aan de start, die 2 minuten de tijd krijgt om zoveel mogelijk punten bij elkaar te springen. Deze punten zijn gekoppeld aan 10 hindernissen, die afhankelijk van de moeilijkheid tussen de 2 en 20 punten waard zijn. De deelnemers aan deze wedstrijd hebben zoveel mogelijk sponsors verzameld en hopen zo een zo hoog mogelijk bedrag bij elkaar te springen. De winnaar zal beloond worden met een mooie wisselbeker, gesponsord door Breeschoten de Paardenschuur te Amerongen.

De deelnemers aan deze wedstrijd bestaan uit ruiters en vrijwilligers van Lis Hartel en ruiters van buitenaf met eigen paarden en pony's. Wie ook aan deze wedstrijd mee wil doen, kan zich nog opgeven tot 22 september. Zie de website www.lishartel.nl voor informatie.

De opbrengst zal bestemd zijn voor manege Lis Hartel te Doorn, een vereniging, die zich uitsluitend bezig houdt met het paardrijden voor ruiters met een beperking. Er rijden lichamelijk, visueel, verstandelijk en meervoudig gehandicapten. Daarnaast werken er zo'n 70 vrijwilligers bij Manege Lis Hartel en de vereniging moet met name rondkomen van donaties en sponsors. Extra inkomsten zijn dan ook zeer welkom.

Uiteraard is publiek van harte welkom om een kijkje te komen nemen en de deelnemers aan de wedstrijd aan te moedigen. De manege bevindt zich aan de Oude Arnhemsebovenweg 3 (op het terrein van Bartimeus) te Doorn. Voor aanvullende informatie over het sponsorspringen, of andere informatie zie de website www.lishartel.nl

Daarnaast is Lis Hartel altijd op zoek naar vrijwilligers. Wie interesse heeft om de ruiters te begeleiden tijdens het paardrijden, of ze naar de manege te halen en te brengen met een busje, kan contact opnemen met Manege Lis Hartel, telefoonnummer 0343-521807 of via info@lishartel.nl

advertentie
advertentie