De Amerongse zaalvoetbalcompetitie gaat beginnen

5 september 2011 om 00:00 Nieuws

AMERONGEN - Het ZVTA Seizoen 2011-2012 start op vrijdag 9 september 2011. In het afgelopen seizoen is de populariteit van ZVTA heel snel toegenomen. In korte tijd na de opening van de website www.zvta.nl werd er overal positief gesproken over het zaalvoetbal in Amerongen. Mede daardoor zijn er veel nieuwe teams ingeschreven bij ZVTA.

Dit seizoen spelen er maar liefst 24 teams in Sporthal ,,De Ploeg''. Deze teams zijn verdeeld over een Hoofdklasse en twee Eerste Klassen. Er worden statistieken bijgehouden, foto's gemaakt en verslagen geschreven van de wedstrijden. Alles terug te zien op www.zvta.nl.

Er zal dit seizoen worden begonnen met het zaalvoetbal bekertoernooi in Amerongen. De eerste ronde wordt over drie avonden verdeeld (9, 16 en 23 september). Op 23 september volgt na de laatste bekerwedstrijd de Super Cup 2011 tussen De Holle Boom en OEF.

Een week later start de competitie met de ZVTA Hoofdklasse. Tot 25 mei worden er wekelijks wedstrijden gespeeld. Dan zijn er in totaal 1 Super Cup, 156 competitieduels en 42 bekerduels gespeeld. Genoeg wedstrijden om in het ZVTA Seizoen 2011-2012 een keer te komen kijken in Sporthal ,,De Ploeg'' in Amerongen.

advertentie
advertentie