Start verkoop Kleyn Maern

12 mei 2011 om 00:00 Nieuws

MAARN - De verkoop van de appartementen in de nieuwe winkel/woonontwikkeling het centrum van Maarn - inmiddels omgedoopt tot Résidence Kleyn Maern - start op 19 mei. Tijdens een informatieavond van 19.00-21.00 uur op deze datum in Eetcafé ‘t Vosje (Planetenbaan 9, Maarn) kunnen geïnteresseerden zich laten informeren over de 24 appartementen en het penthouse.

Winkels voor dagelijkse boodschappen

door Monique José Timmermans

De appartementen variëren volgens ontwikkelaar OVOM van comfortabel en praktisch, tot luxueus met allure. Alle woningen zijn met veel oog voor detail ontworpen en afgewerkt met duurzame en kwalitatief hoogwaardige materialen. De woonoppervlaktes variëren van ruim 89 m2 tot 141 m2 en hebben een verkoopprijs vanaf € 350.000,- v.o.n.

Jacques de Wit (OVOM): ,, Wie straks midden in het dorpscentrum van Maarn wil wonen, komt op donderdagavond 19 mei naar de start verkoop van Résidence Kleyn Maern. Geïnteresseerden kunnen, wanneer ze nu kopen, de indeling van hun woning grotendeels nog zelf bepalen. Elke woning is uniek, de indelingen staan nog niet vast, de kopers hebben nog maximale keuzevrijheid. Een open of een gesloten keuken? Een hele grote of juist een extra slaapkamer, een of twee badkamers? Het kan allemaal.”

Om belangstellenden te helpen alle woonwensen in Résidence Kleyn Maern te verwezenlijken staat donderdagavond 19 mei een heel team klaar: de kopersbegeleider, makelaar, financiële expert, architect, interieurarchitect en aannemer van het project.

De naam Kleyn Maern is volgens De Wit gekozen om te benadrukken dat de ontwikkeling niet als een groot project benaderd wordt. ,,Uiteraard is het voor Maarn groot, maar we willen exclusiviteit uitstralen en ook de ingetogenheid van het dorp in tact houden.”

De verkoop van de woningen is in handen van Breur Makelaardij (www.breurmakelaardij.nl) en Drieklomp Makelaars en Rentmeesters (www.drieklomp.nl).

Winkels

Intussen is Van Hamond Vastgoed begonnen met de verhuur van de vijf winkelunits die naast de Plus beschikbaar komen. De kleinste 99 m2 en de grootste 547 m2 met een huurprijs van circa €185-230,- per m2/jaar. Stefan van Hamond verwacht dat met name aanbieders van dagelijkse boodschappen geïnteresseerd zullen zijn. ,,Uiteraard zijn lokale ondernemers welkom en verder zullen we de landelijke partijen benaderen.”

Intussen is er serieuze belangstelling voor de huur van de winkels aan de overzijde van het Centrumplan - de lijstenmaker en de voormalige slagerijlocatie. ,,Van Eckeveld blijft nog de zomer in Maarn en voor daarna is een partij in die ruimte geïnteresseerd. Dit zal voor Maarn iets heel leuks zijn”, meent Breur die nog niet wil prijsgeven om wie of wat het gaat.

Voor alle bezoekers van de informatieavond ligt de brochure klaar, om nu vast een voorproefje te nemen kan men kijken op

Info: www.kleynmaarn.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie