Primeur Amazing Stroopwafels in Maarn

Nieuws

Elke dinsdagmorgen in Maarn en vrijdagmorgen in Leersum verkoopt Linda de Veen haar vers en ambachtelijk gebakken stroopwafels. Linda de Veen: ,,Ik maak gebruik van een traditioneel familierecept voor de vervaardiging van de stroopwafel. In nauwe samenwerking met een aantal collega’s laten wij een deel van onze productie voorbereiden door de beste ‘siroopwafelbakkerij’ van Nederland, de firma Markus en Markus uit Waddinxveen, nabij Gouda, die de traditionele ‘Goudse wafel’ produceren. Uiteraard gebeurt dit onder de strenge kwaliteitscontrole en met uiterste zorg voor het product en de hygiëne conform de regels van de Keuringsdienst van Waren.

MAARN - Het was de allereerste marktdag ooit voor Linda de Veen. Vorige week dinsdag startte ze met haar nieuwe stroopwafelkraam Amazing Stroopwafels in Maarn en het was gelijk druk met vakantievierende kinderen die op de grote warme stroopwafels afkwamen. En deze week stond ze er uiteraard weer om te verkopen. ,,Zo leuk dat de mensen enthousiast terugkwamen, ondanks het slechtere weer.”

door Monique José Timmermans

De stroopwafels zijn bereid met zuivere tarwebloem, roomboter en stroop. Zonder kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen en zonder conserveringsmiddelen.

Workshop

Om het bakproces van de grote wafels onder de knie te krijgen is Van Veen op cursus geweest bij Markus en Markus. ,,Wij hadden immers een eigen zaak in de autobranche dat is heel wat anders. Aangezien mijn man een leuke baan in loondienst kreeg, hebben we de zaak verkocht. Hem bevalt het prima, maar bij mij begon het te kriebelen. Ik wilde graag weer wat voor mijzelf.”

Het resultaat is ‘Amazing Stroopwafels’ met waar men uiteraard terecht kan voor de pakjes van 10 stuks, mini stroopwafeltjes, suikerarme stroopwafels en natuurlijk overheerlijke kruimels of snippers, die ook heerlijk te verwerken zijn in desserts en taarten.

Behalve in Maarn en Leersum staat Amazing Stroopwafels vrijdag en zaterdag in Wijk bij Duurstede.

u Voor informatie of inhuren van ‘Amazing Stroopwafels’ kan men contact opnemen met Linda de Veen 0630-434705 of amazingstroopwafels@hotmail.com.

advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Bewoners Doornse Vossensteinsteeg zijn verkeersoverlast beu 2 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Siepie Roorda vijftig jaar lid van Aurora: ‘Veel veranderd, maar liefde voor muziek blijft’ 6 uur geleden
Afbeelding
Lokaal nieuws blijft op peil ondanks hogere energie- en papierprijzen gisteren
PREMIUM
Afbeelding
In korte tijd veel hulp voor Irpin: ‘Iedereen zet zich in voor de wederopbouw’ 1 jul, 07:30
Afbeelding
Welkom Aan Tafel: een zomerse proeverij thuis 30 jun, 16:00
Afbeelding
Peer Kalk uit Doorn strijdt met waterstofboot in Monaco om de wereldtitel 30 jun, 13:31
Afbeelding
Win een mooie prijs met je zomerfoto 30 jun, 11:45