Verwenavond voor dames bij de DA drogist

5 mei 2011 om 00:00 Nieuws

MAARN - Een groot aantal Maarnse winkeliers staat op 12 mei vanaf 18.00 uur klaar om de trouwe klantenkring van een zomerse look te voorzien tijdens een ladies night in de DA drogist.

door Monique José Timmermans

,,Onze medewerkster Suzanne kwam met het idee”, vertelt eigenaresse Jacqueline Lehman. ,,Vol enthousiasme is zij de winkeliers langsgegaan of ze wilden meedoen.” En dat resulteert in een complete verwenavond op 12 mei. In de DA drogist - en bij mooi weer ook buiten - hebben de deelnemende winkeliers mooie aanbiedingen.

Zo kunnen de dames een afspraak maken voor een gratis ‘make over’. Een zomer make up professioneel aangebracht door de DA en daarbij het haar mooi gestyled door Mickey’s met producten die men thuis ook kan gebruiken. Koop dan nog een tuniek of sieraad van Joli Cadeau erbij en het plaatje is compleet voor een gratis foto gemaakt door de professionele Maarnse fotograaf Edo Knoppert (ExpressieFotografie).

,,In de winkel kunnen de foto’s op klein formaat gelijk worden afgedrukt, groot formaat foto’s kunnen bij de fotograaf worden besteld.”

Mickey’s geeft uitleg over kleur en de DA heeft een aanbieding voor harsen of epileren en een dinercheque actie met ‘t Vosje. Een modieuze zonnebril van Tiffany en Co uit het assortiment van Kaasschieter Brillen maakt het zomerplaatje compleet. Bovendien doet Kaasschieter deze avond gratis oogmetingen.

Uiteraard ontbreekt een hapje en een drankje niet. Wijnhandel/Slijterij Brouwer neemt prosecco mee, Plus Supermarkt verzorgt een proeverij van kleine hapjes en Bakkerij Van den Pol koos de damesverleiding bij uitstek: chocolade. En om de zomerse sfeer ook thuis te creëren heeft Passiflora een mooi aanbod aan buitenplanten.

Jacqueline en Suzanne: ,,Het gaat er vooral om dat het leuk en gezellig wordt. Om wachttijden te voorkomen, vragen we de dames om zich vooraf op te geven via telefoonnummer 0343-441426. Dan kunnen we een tijd afspreken voor de make over of de oogmeting.”

Met de Ladies night viert de DA Drogist ook dat de winkel officieel is gecertificeerd. ,,Daarvoor moet ieder personeelslid gediplomeerd en nageschoold zijn. Zo’n opleiding neemt tijd in beslag. Nu het zo ver is zijn we zijn blij met deze mijlpaal.”

advertentie
advertentie