Breeakker zingt in Karaoke Kids

3 februari 2011 om 00:00 Nieuws

AMERONGEN - ,,Vandaag gaan jullie meer dansen dan je je hele leven gedaan hebt”, instrueerde een opnamemedewerker leerlingen van basisschool De Breeakker afgelopen woensdagochtend tijdens de opname van het Tros-programma Karaoke Kids. En gedanst en niet te vergeten gezongen werd er, één groot vrolijk feest.

Lisa, Amy en Shelley verrassingsact

door Marleen Rikkengaa

Het was nog even extra spannend woensdagochtend. Er miste een cd met muziek voor de opname van het programma Karaoke Kids. Wachten was het op de koerier die de voor het programma onmisbare cd kwam brengen. Maar toen konden de opnamen starten en dansten en zongen de leerlingen uit volle borst.

De Breeakker is apetrots dat zij als kleine school in Amerongen mee mocht doen aan Karaoke Kids. Dit had de school te danken aan Luuk, één van de leerlingen van de school, die de Breeakker heeft opgegeven voor het programma. In sporthal De Ploeg werd een heuse opnamestudio ingericht waar de leerlingen van de openbare basisschool mochten zingen. Vorige week was het productieteam van het programma al op de school geweest voor opnamen. Ze kregen een rondleiding van twee leerlingen, waaronder Luuk en de solisten die in het programma gingen zingen werden geïnterviewd.

Sinds twee weken wisten de kinderen van groep drie tot en met acht dat ze mee mochten doen aan het programma. De kinderen konden ook de door het productieteam geselecteerde liedjes vooraf oefenen via een speciale website. Een van de kinderen zong het liedje Coole kikker van het onder kinderen bekende trio Lisa, Amy en Shelley. Grote verrassing was het bezoek van dit drietal, waar de kinderen niets van wisten. De Tros zendt het programma uit op zondag 6 maart, een week later wordt het herhaald.

advertentie
advertentie