VVV informatiepunt bij Van den Pol

Nieuws

In het verleden werden de taken van de VVV in Maarn/Maarsbergen door vrijwilligers uitgevoerd gedurende twintig uur per week. Om de informatievoorziening en verkoop van cadeaubonnen voor inwoners, toeristen en andere recreanten te blijven waarborgen, is gekozen voor het inrichten van het informatiepunt. Vanaf januari 2011 zullen hiermee de openingsuren verdubbeld gaan worden.

MAARN - De VVV Utrechtse Heuvelrug heeft besloten om voor Maarn/Maarsbergen een andere opzet te kiezen in haar informatievoorziening dan in het verleden het geval was. Er wordt met ingang van januari een informatiepunt ingericht bij Bakkerij Van den Pol aan de Tuindorpweg. Tot dat moment kan men terecht bij de bibliotheek in de Twee Marken.

door Monique José Timmermans

Volgens manager Henny Verbruggen is dit een logische stap binnen de organisatorische ontwikkeling van de VVV Utrechtse Heuvelrug. ,,Wij willen het fantastische werk dat onze vrijwilligers tot nu gedaan hebben meer gaan concentreren op enkele grotere locaties. Op de opengevallen plekken willen we dan goede informatiepunten inrichten die door de medewerkers van de VVV Utrechtse Heuvelrug up to date gehouden worden. Maarn zal als eerste locatie in de nieuwe stijl van start gaan.”

Het informatiepunt nu in de bibliotheek en later bij Van den Pol zal geopend zijn tijdens de openingsuren van respectievelijk de bibliotheek en de bakkerij. Vanaf januari is dit van dinsdag tot en met vrijdag van 08.00-18.00 uur en op zaterdag van 08.00-16.00 uur.

u www.vvvheuvelrug.nl

advertentie
advertentie
Afbeelding
Vuurwerk bij bloemencorso Leersum gaat niet door 11 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Het verhaal van Maarten Maartens: Rondleidingen op Landgoed Zonheuvel 11 uur geleden
Afbeelding
Droogte geselt museumpark Huis Doorn 8 aug, 14:16
Afbeelding
Cultuur snuiven tijdens Kastelentocht van De Stichtse Aanspanning 8 aug, 10:10
PREMIUM
Afbeelding
Duurzaamheid en monumenten (1): ‘Buitenplaatsen zijn vaak zelfvoorzienend’ 7 aug, 07:30
Afbeelding
Maarnse Marion Buijink exposeert in het Rietveldpaviljoen 6 aug, 07:30
PREMIUM
Afbeelding
Amerongen in teken van Vuelta 5 aug, 07:30