Pand PMC Helix aan de Meester Bosweg 14 in Leersum
Pand PMC Helix aan de Meester Bosweg 14 in Leersum Stijl Fotografie

Paramedische zorg bij PMC Helix in Leersum blijft toegankelijk in Coronatijd

Nieuws Deel je nieuws

Via onze beroepsvereniging (KNGF) is door het Ministerie van VWS en het RIVM gevraagd om noodzakelijke fysiotherapeutische zorg te blijven leveren in deze tijd van ‘corona-crisis’. Om schouder aan schouder met huisartsen en medici te staan. Wij zullen als primair aanspreekpunt fungeren omtrent houding- en beweging gerelateerde zorg, zodat huisartsen en ziekenhuizen niet nog meer belast worden.

Hierbij moet gedacht worden aan bijvoorbeeld valtrauma’s van ouderen, het op de been houden van cruciale beroepsgroepen, fundamentele klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat en zorgen dat mensen langer thuis kunnen blijven om ziekenhuizen te ontlasten.

Wij als therapeuten gaan maximaal gebruik maken van triage en behandeling op afstand (onder andere telefonisch- en videoconsult). Om dat mogelijk te maken zijn we deze week in voorbereiding zodat we dit vanaf maandag 23 maart volledig kunnen uitrollen. Meer informatie hierover zal binnenkort via onze kanalen naar buiten gebracht worden, zoals op de website (https://www.pmc-helix.nl/), onze nieuwsbrief (https://www.pmc-helix.nl/aanmelden-updatemail/) en sociale media (https://www.facebook.com/pmchelix/). Houdt dit dus goed in de gaten!

Tot slot gaat het Ministerie van VWS het advies om 1,5 meter afstand te houden, om verspreiding van het virus te voorkomen, nader uitwerken waarin aangegeven gaat worden hoe zorgverleners en patiënten met dit advies om kunnen gaan. Ook dit advies zullen wij verder communiceren.

Naast onze andere aangescherpte hygiëne maatregelen willen wij zo helpen het virus beheersbaar te houden, onze kwetsbare medemens te beschermen en ons zorgstelsel te ondersteunen.

-Team Helix-
 

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Begroting: afvalstoffenheffing kan volgend jaar omlaag 46 minuten geleden
Afbeelding
Fatale brand bij Bakkerij van der Woerd in Doorn: ‘Ons levenswerk is verwoest’ video 3 uur geleden
Afbeelding
Zeer grote brand bij Echte Bakker Van der Woerd in Doorn 7 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Stichts Mannenkoor zoekt zangers 8 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Overstap naar biologisch en einde pacht in één week 25 sep, 07:28
Afbeelding
Schoorsteenbrand aan de Broekweg 24 sep, 16:52
Afbeelding
Johan Kraan nieuwe voorzitter KCD 24 sep, 13:09