Prijs overhandiging
Prijs overhandiging Luuk Kleizen

Party en tent verhuur uit Doorn zijn het op 1 na beste verhuurbedrijf van Nederland

30 januari 2020 om 15:21 Nieuws Deel je nieuws

Party en Tent verhuur wint 2e plek Huurtopper 2019 award

 

Utrecht, 15-1-2020
Het online platform Huren.nl organiseert ieder jaar de verkiezing van de beste verhuurbedrijven van Nederland. Uit de 32 winnaars ontvangt Party en Tent verhuur uit Doorn de award ‘2e plaats Huurtopper 2019’

Over Party en Tent verhuur
Het verhuurbedrijf uit Doorn heeft een mooi jaar achter de rug, Het aantal verhuuropdrachten steeg en ook hebben ze de 2e plaats Huurtopper 2019 weten te bemachtigen. Spannend was het wel “We hielden wekelijks bij op welke plek we stonden”.

Bekijk hier de volledige uitslag

Over Huurtoppers
De Huurtoppers is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de beste verhuurbedrijven in Nederland. Hiermee wil Huren.nl de beste verhuurbedrijven in het zonnetje zetten. De selectie vindt plaats op basis van beoordelingen van huurders. Er wordt gekeken naar het aantal beoordelingen én het gemiddelde cijfer. Bedrijven met meer dan 20 beoordelingen en een gemiddelde score van boven de 8,0 worden verkozen tot Huurtopper. In totaal verzamelden deze 32 bedrijven 1757 beoordelingen. Party en tent verhuur verzamelde dit jaar 154 beoordelingen en sloot af met een 9,6 gemiddeld.

 

Duurzaam alternatief
Huren is populair! Vooral particulieren maken steeds vaker gebruik van deze duurzame optie, die inspeelt op de trend ‘gebruik is belangrijker dan bezit’. Want waarom zou je spullen kopen die je maar af en toe gebruikt? Huren past ook goed bij de deeleconomie die wordt nagestreefd. Een kwart van de Nederlanders maakt al gebruik van de deeleconomie en dit aantal blijft groeien. Huren.nl draagt hier graag aan bij door huren en verhuren nóg makkelijker te maken. 

advertentie
advertentie