Drie generaties van het familiebedrijf Ton van Brenen.
Drie generaties van het familiebedrijf Ton van Brenen. Babs Bouwman

Modeshow bij Ton van Brenen

6 maart 2019 om 06:24 Nieuws

DOORN De voorjaarscollectie kenmerkt zich door vrolijke en sprekende kleuren. Dat laat modezaak Ton van Brenen op 15 maart duidelijk zien tijdens de presentatie van de nieuwe collectie damesmode. Iedereen is welkom voor de modeshow in de winkel aan de Van Bennekomweg. Een laagdrempelige en vooral gezellige manier om onder het genot van een kopje koffie of thee te kijken naar de leuke combinaties die de modellen op drie verschillende momenten showen.

Babs Bouwman

Nanny van Brenen is al jarenlang het vaste gezicht in de winkel en sinds vorig jaar is dochter Joyce Chatelain mede-eigenaresse. Hiermee is zij de 4e generatie van familiebedrijf Ton van Brenen. Een modezaak die niet alleen bekend staat om het brede assortiment dames- heren- en babykleding. Maar ook om uitgebreide keuze in pyjama's, sokken, zakdoeken, bretels, riemen, panty's en ondergoed.

SOEPELE STOFFEN Damesmode van klassiek tot eigentijds in mooie voorjaarskleuren. Van het bekende merk Setter. Maar ook van Setters nieuwe jeugdige lijn Mindset voor de jongere generatie. De voorjaarscollectie maakt veel combinaties mogelijk. Diverse modellen vestjes en shirts van Hep en Setter zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Of de soepele jasjes van Angela Milan: zeer draagbaar in het voorjaar over een blouse of shirt. Heel geschikt om te combineren met broeken en rokjes in allerlei soorten en maten. Overigens zijn de jurkjes dit voorjaar ook weer goed vertegenwoordigd. Voor ieder figuur is er een passende lijn. De modeshow is op drie tijdstippen: om 10.30 uur, 14.30 uur en 19.00 uur. Loop gerust binnen om het voorjaar te proeven en laat je verrassen door kleur en combinaties.

BABYKLEDING De verfrissende kleurrijke collectie van het babymerk Feetje valt direct op als je de winkel binnenstapt. Van maatje 44 t/m 86 zijn er lieftallige kleurtjes voor meisjes en meer stoere kleuren voor jongetjes. Alle broekjes, t-shirts, truitjes en rompertjes in zijn in thema's met grappige prints en zijn goed te combineren tot leuke setjes. Van lief tot stoer. De leuke cadeauverpakking maakt het ideaal om mee te nemen naar een kraamvisite.

ZELFSTRIJKEND Op gebied van herenkleding is er voor mannen ruime keuze uit Marvelis zelfstrijkende overhemden. De shirts zijn van 100% katoen en hebben een aantrekkelijke prijs kwaliteit verhouding vanaf € 30,--. Moderne Comfort fit voor de forse man en modern fit voor de slankere figuren. In casual en business uitvoering tot maat 48.

Ook zijn er voor de heren V-hals truien in diverse kleuren, polo's en polotruien in alle maten. En niet te vergeten de gewilde doorknoop pyjama's van Robson: die een vaste plek in het assortiment hebben.

WELKOM Voldoende redenen om binnen te stappen bij Ton van Brenen. Tijdens de modeshow op 15 maart of als dat niet schikt op een ander moment. Want er staat altijd een kopje thee of koffie klaar voor iedere klant. Van Bennekomweg 42: tel. 0343-412038.

advertentie
advertentie