Vooraanzicht HEMA Doorn
Vooraanzicht HEMA Doorn Laurens de Goede

HEMA Doorn viert haar 10-jarig bestaan

Nieuws Deel je nieuws

HEMA Doorn bestaat 10 september tien jaar en dat vieren we een weekend lang! Van zaterdag 8 september t/m maandag 10 september zijn er verschillende activiteiten en acties rondom dit jubileum.

Al tien jaar zijn Doorn en HEMA samen. En dat willen we vieren samen met onze klanten! Daarom organiseren we een fantastisch feestweekend waar we onze klanten verrassen met leuke activiteiten, een traktatie en aanbiedingen rondom het getal 10.

Op zaterdag 8 september zijn er verschillende activiteiten gepland: kinderen mogen zich laten schminken, tieners kunnen hun nagels laten lakken en alle bezoekers worden getrakteerd op (ijs)koffie met een lekkernij.

In aanloop naar het feestweekend zijn er ook twee wedstrijden waarbij leuke prijzen gewonnen kunnen worden. Voor kinderen heeft HEMA Doorn een kleurplatenwedstrijd. De hoofdprijs is een grote knuffel. 

De felicitatie wedstrijd draait om creativiteit. De drie leukste, mooiste of origineelste felicitaties krijgen een cadeaubon van 50 euro te besteden in HEMA Doorn!

Naast de activiteiten en wedstrijden hebben we diverse productacties waarbij het getal 10 centraal staat. Bijvoorbeeld een appeltaart & een zak koffiebonen voor 10 euro, 2000 vellen kopieerpapier voor 10 euro, 230 koffiepads voor 10 euro, en nog veel meer acties.

Iedereen is van harte welkom en samen maken we er een fantastisch feest van! Meer informatie is verkrijgbaar in de winkel of op facebook.com/HEMADoorn.

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Rood licht voor verhuizing Landelijke Eenheid 12 uur geleden
Afbeelding
Nieuwbouw Buntplein Maarn opgeleverd 18 uur geleden
Afbeelding
Zonnevelden Overberg nog steeds omstreden 29 nov, 16:37
PREMIUM
Afbeelding
College botst met provincie over windturbines 29 nov, 11:58
Afbeelding
CBS Coolsma heeft dankzij groep 7 nu een Voedselbosje op het plein 28 nov, 13:58
PREMIUM
Afbeelding
Praat mee over toekomst het Bosbad 28 nov, 07:30
PREMIUM
Afbeelding
‘Volgend jaar ga ik voor de eerste plek op het WK’ 27 nov, 07:32