Vooraanzicht HEMA Doorn
Vooraanzicht HEMA Doorn Laurens de Goede

HEMA Doorn viert haar 10-jarig bestaan

3 september 2018 om 16:19 Nieuws Deel je nieuws

HEMA Doorn bestaat 10 september tien jaar en dat vieren we een weekend lang! Van zaterdag 8 september t/m maandag 10 september zijn er verschillende activiteiten en acties rondom dit jubileum.

Al tien jaar zijn Doorn en HEMA samen. En dat willen we vieren samen met onze klanten! Daarom organiseren we een fantastisch feestweekend waar we onze klanten verrassen met leuke activiteiten, een traktatie en aanbiedingen rondom het getal 10.

Op zaterdag 8 september zijn er verschillende activiteiten gepland: kinderen mogen zich laten schminken, tieners kunnen hun nagels laten lakken en alle bezoekers worden getrakteerd op (ijs)koffie met een lekkernij.

In aanloop naar het feestweekend zijn er ook twee wedstrijden waarbij leuke prijzen gewonnen kunnen worden. Voor kinderen heeft HEMA Doorn een kleurplatenwedstrijd. De hoofdprijs is een grote knuffel. 

De felicitatie wedstrijd draait om creativiteit. De drie leukste, mooiste of origineelste felicitaties krijgen een cadeaubon van 50 euro te besteden in HEMA Doorn!

Naast de activiteiten en wedstrijden hebben we diverse productacties waarbij het getal 10 centraal staat. Bijvoorbeeld een appeltaart & een zak koffiebonen voor 10 euro, 2000 vellen kopieerpapier voor 10 euro, 230 koffiepads voor 10 euro, en nog veel meer acties.

Iedereen is van harte welkom en samen maken we er een fantastisch feest van! Meer informatie is verkrijgbaar in de winkel of op facebook.com/HEMADoorn.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie