De AWP vraagt uw hulp bij het verkiezingsprogramma voor de waterschapsverkiezingen in 2019 in het waterschap Vallei en Veluwe.
De AWP vraagt uw hulp bij het verkiezingsprogramma voor de waterschapsverkiezingen in 2019 in het waterschap Vallei en Veluwe. AWP Vallei en Veluwe

Bezorgd over water?

Verkiezingen/nieuws Deel je nieuws

De Algemene Waterschapspartij AWP vraagt uw hulp. Waar maakt u zich zorgen over als het om water gaat? Wat moet beslist worden opgenomen in het AWP verkiezingsprogramma voor de waterschapsverkiezingen op 20 maart 2019 in uw waterschap?

De AWP is een onafhankelijke en niet politieke partij. De AWP doet alleen mee doet met verkiezingen voor het waterschapsbestuur.

AWP actief in uw waterschap

Begin mei 2018 is het landelijke verkiezingsprogramma 2019 van AWP verschenen. Dit verkiezingsprogramma zet de grote lijnen uit. Er zijn 21 waterschappen in Nederland. De afdeling Vallei en Veluwe van AWP is nu aan de beurt om invulling te geven aan het eigen verkiezingsprogramma, voor de verkiezingen in uw waterschap. “Er liggen liefst 37 gemeenten in het beheersgebied van een waterschap. Er wonen meer dan een miljoen mensen. Dit gebied is zo groot dat wij ondanks onze geografisch gespreid in het gebied wonende leden onmogelijk een compleet beeld kunnen hebben. Dit is de reden waarom wij hulp vragen.”, zegt Ron van Megen, de uit Leusden afkomstige fractievoorzitter van AWP in het bestuur van waterschap Vallei en Veluwe.

Invloed op het waterschapbestuur

AWP komt op voor alle inwoners en weegt alle belangen zorgvuldig af, zonder politieke kleur. In het verkiezingsprogramma voor uw waterschap kan AWP zaken meenemen waar u zich zorgen over maakt. Dat mag van alles zijn, klein of groot, een maatschappelijk probleem of iets uit uw directe omgeving. Zo lang het over water gaat of het er mee te maken heeft: wateroverlast, waterveiligheid, waternatuur, watervervuiling, waterzuivering, waterrecreatie, waterafvoer, enzovoort, enzovoort. Op deze manier weten we nog beter wat u belangrijk vindt, of u goed en op tijd wordt geïnformeerd, en kunt u echt invloed uitoefenen op wat in het bestuur van uw waterschap aan de orde moet komen.

Bij AWP aan het juiste adres

AWP Vallei en Veluwe bestuurslid Wijnand Zech uit Putten benadrukt “De AWP is een onafhankelijke partij, die in het waterschapsbestuur deskundigheid voorop stelt. Daarom is AWP bij uitstek de partij die werk kan maken van uw zorgen. Door lid te worden kunt zelf ook meedoen met de AWP. Voor leden met kennis van en ervaring met water is ook een plek mogelijk op de kandidatenlijst voor de waterschapsverkiezingen”.

Meer informatie: www.AWP.nu. Stuur ons uw reactie voor 1 juli 2018 per e-mail aan rvanmegen@vallei-veluwe.nl. U kunt reageren als persoon en ook namens een organisatie of vereniging.

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Boek over eerste vrouwelijke burgemeesters: ‘Het was voor vrouwen een strijd’ 18 uur geleden
Afbeelding
Vuelta live te volgen bij Museum Huis Doorn 17 aug, 15:02
PREMIUM
Afbeelding
Woonoord voor Oekraïners zit vol 17 aug, 13:56
Afbeelding
NS-personeel gaat volgende week staken 17 aug, 12:04
PREMIUM
Afbeelding
Initiatief om activiteiten te organiseren voor nieuwkomers vindt veel bijval: ‘De hulp is overweldigend’ 17 aug, 08:30
Afbeelding
Rechtbank grijpt niet in bij plan voor hippisch centrum 16 aug, 12:36
Afbeelding
Werkgroep Kromme Rijncorridor biedt bestuurders landschapsvisie aan 16 aug, 11:01