Afbeelding
Lex van Lieshout

Lijsttrekkersdebat in cultuurhuis Doorn

Verkiezingen/nieuws Verkiezingen voor gemeenteraad 2018

DOORN De lijsttrekkers van de partijen die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen kruisen vandaag verbaal de degens in het lijsttrekkersdebat van nieuwsblad De Kaap/Stichtse Courant. Onder leiding van journalist Kees Hoogendijk, in het dagelijks leven werkzaam bij regionale omroep RTV Utrecht, zullen de politici het publiek duidelijk proberen te maken waar ze voor staan.

Plaats van handeling is cultuurhuis 'Pleiade' in het hartje van Doorn en het debat begint om 20.00 uur. Belangstellenden zijn vanaf 19.30 uur welkom. De lijsttrekkers zullen aan de hand van stellingen over uiteenlopende onderwerpen discussiëren over zaken die naar verwachting de komende vier jaar de politieke agenda zullen bepalen. Ze zullen daarbij in één op één duels tegenover elkaar komen te staan. Natuurlijk kunnen de anderen ook inhaken. 

STEMBRIEFJES De bezoeker hoeft zich ook niet onbetuigd te laten. Door middel van stembriefjes kan de zaal laten weten wat men van de aangesneden onderwerpen vindt. Er zal ook gelegenheid zijn om de standpunten toe te lichten.

DEBATLEIDER Debatleider Kees Hoogendijk zal de discussies in goede banen proberen te leiden. De Amersfoorter is in het dagelijks leven werkzaam bij regionale omroep RTV Utrecht. BDUmedia (uitgever van onder meer De Kaap/Stichtse Courant) werkt samen met de regionale omroep. Onder meer in Amersfoort organiseren de twee nieuwsorganisaties debatten ook buiten verkiezingstijd. Hoogendijk leidde een deel van die debatten.

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Boek over eerste vrouwelijke burgemeesters: ‘Het was voor vrouwen een strijd’ 19 uur geleden
Afbeelding
Vuelta live te volgen bij Museum Huis Doorn 17 aug, 15:02
PREMIUM
Afbeelding
Woonoord voor Oekraïners zit vol 17 aug, 13:56
Afbeelding
NS-personeel gaat volgende week staken 17 aug, 12:04
PREMIUM
Afbeelding
Initiatief om activiteiten te organiseren voor nieuwkomers vindt veel bijval: ‘De hulp is overweldigend’ 17 aug, 08:30
Afbeelding
Rechtbank grijpt niet in bij plan voor hippisch centrum 16 aug, 12:36
Afbeelding
Werkgroep Kromme Rijncorridor biedt bestuurders landschapsvisie aan 16 aug, 11:01