PREMIUM ARTIKEL
Lokale journalistiek uit de Utrechtse Heuvelrug

Technische staf FC Driebergen compleet: ‘Mooie uitdaging om de koers voort te zetten’

Voetbal
Foto: FC Driebergen
9 jul 2021, 18:03
Drie oud eerste elftalspelers van de club hebben gezamenlijk het doel om met FC Driebergen weer de weg omhoog te vinden.
Drie oud eerste elftalspelers van de club hebben gezamenlijk het doel om met FC Driebergen weer de weg omhoog te vinden.
DRIEBERGEN

De technische staf van FC Driebergen voor seizoen 2021-2022 stelt zich voor. De periode zonder competitievoetbal heeft de huidige technische staf gebruikt om verder na te denken over de toekomst en ambities van het eerste elftal. Voor de gehele coronapandemie heeft de vereniging al bewust gekozen om een nieuwe weg in te slaan, waarin het binden van jonge oud FC Driebergen voetballers één van de speerpunten is. 

Hoofdtrainer Valentijn Zegwaart (28) en assistent-trainer Tolga Albayrak (30) hebben beiden hun contract bij FC Driebergen verlengd en willen graag met de club vooruitkijken. Tijdens de coronaperiode hebben de heren hun eerste slag geslagen door oud eerste elftalspeler, Pascal van Doorn (31), toe te voegen aan de technische staf. Drie oud eerste..

Deel dit artikel via:
advertentie