Simon Brouwer zwaait af: ‘Een laatbloeier, maar ik haalde alles uit mijn carrière’

18 feb, 06:53 Voetbal
Jeroen van der Veer
Simon Brouwer heeft besloten om te stoppen met voetballen en krijgt daardoor meer tijd voor zijn gezin; ,,Het vaderschap is machtig mooi."
Simon Brouwer heeft besloten om te stoppen met voetballen en krijgt daardoor meer tijd voor zijn gezin; ,,Het vaderschap is machtig mooi."

HEUVELRUG Jarenlang liep Simon Brouwer mee in de top van het amateurvoetbal en hij maakte misschien wel de belangrijkste goal uit de geschiedenis van GVVV. Het gaf hem een heldenstatus en hij kende mooie jaren als voetballer. Daar heeft de 36-jarige nu alle tijd voor om op terug te blikken, want Brouwer hangt zijn voetbalschoenen aan de wilgen.

Het hoge woord is eruit: Simon Brouwer is voetballer af. Door de corona-crisis kon de voormalig inwoner van Amerongen hier alvast voorzichtig aan wennen, maar straks, als iedereen de wei weer in mag, staat de 36-jarige pas echt aan de zijlijn. Na actief te zijn geweest bij DVSA, HDS Leersum, GVVV en VVA Achterberg vindt de aanvallende middenvelder het mooi geweest. ,,Nee, ik ben niet bang dat i..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.