FC Driebergen sluit reguliere seizoen waardig af

16 mei 2013 om 00:00 Voetbal

1-0 Cobu Boys, 1-1 Tolga Albayrak, 1-2 Elmar van Doorn, 1-3 Tolga Albayrak, 1-4 Tolga Albayrak

DRIEBERGEN - Met een hoofdrol voor Driebergen spits Tolga Albayrak sloot zaterdag derdeklasser FC Driebergen het seizoen waardig af met een klinkende 1-4 overwinning op het Amersfoortse Cobu Boys. Met maar liefst vijf A-junioren in de ploeg (een aantal op scherp staande spelers werden gespaard in verband met de nacompetitie) begon Driebergen in eerste instantie wat onrustig aan de wedstrijd wat al in de eerste minuut de 1-0 achterstand betekende voor de ploeg van trainer Bert v/d Brom. Maar nog geen twee minuten later kwam Driebergen op gelijke hoogte door een treffer van Prijs (1-1). Een domper in die eerste helft was het uitvallen van de 17-jarige A-junior Midas de Wildt met een ernstige polsblessure. De ruststand van 1-1 was gezien de spelverhouding een terechte tussenstand. In de tweede helft een op alle fronten dominerende Driebergense formatie die met Albayrak in een leidende rol kon uitbreiden naar een verdiende 1-4 einduitslag. Voor FC Driebergen wacht vanaf volgend weekend de nacompetitie waarin de ploeg in eerste instantie JSV Nieuwegein ontmoet (uit -en thuiswedstrijd). Mogelijk toch nog tweede klasse!?