SVL verspeelt laatste kans op mogelijk nacompetitievoetbal

10 mei 2013 om 00:00 Voetbal

0-1 Swift

LANGBROEK - Door de 0-1 nederlaag tegen Swift verloor zaterdag eersteklasser SVL de laatste kans om nacompetitievoetbal. De ploeg van trainer Jan Gaasbeek kende ook nu weer vele geblesseerden, wat overigens niet de aanleiding was van deze nederlaag. Met name het missen van geboden kansen deed de Langbroekers eigenlijk de nek om. De eerste helft van dit treffen kenmerkte zich door een laag tempo, waarin de slag met name op het middenveld werd uitgevochten. In een eerste helft waarin eigenlijk nauwelijks hoogtepunten te vermelden waren werd er gerust met een 0-0 stand. In het tweede deel van de wedstrijd ging het tempo omhoog en kende SVL een goede start. Met in de 53e minuut en de 54e minuut gemiste kansen van respectievelijk Martijn Merkens en Polle Westbroek, bleef SVL de moed er in houden en ging naarstig op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Maar een vrije trap van Swift in de 57e minuut doorkruiste dat voornemen en bracht Swift op een 0-1 voorsprong. De thuisploeg kon vervolgens geen vuist meer maken ging uiteindelijk roemloos ten onder. Voor de ploeg van trainer Jan Gaasbeek is daarmee, met nog een wedstrijd te gaan, het seizoen voorbij.