SVMM laat in tweede helft dure punten liggen

21 maart 2013 om 00:00 Voetbal

MAARN - Thuisploeg SVMM liet op basis van het vertoonde spel in de tweede helft dure punten liggen. De ploeg van trainer olaf Kersbergen kwam op eigen terrein niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel (0-0). Met uitzondering van de eerste tien minuten van de eerste helft waarin SVMM het betere van het spel had, verzuimde de thuisploeg vervolgens op alle fronten en liet zich het spel opdringen van het fysiek sterkere Hees. Alhoewel het aan vechtlust niet ontbrak, was het voetballend vaak niet om aan te zien. Met name het combinatiespel en de afwerking lieten veel te wensen over. Met aan beide zijden een beperkt aantal mogelijkheden, eindigde de eerste helft in een nietszeggende 0-0 ruststand. In de tweede helft een veel doortastender SVMM dat direct de druk er vol op zette en de gasten uit Hees ver terugdrong op eigen helft. Alhoewel er nu beter werd gecombineerd, bleef SVMM in de afwerking beneden de maat en was er teveel onrust in de ploeg. Hees dat eigenlijk alleen maar op de counter speelde en in de tweede helft totaal werd overlopen, mocht van geluk spreken dat de nul kon worden gehouden. Met iets meer gevoel en scherpte in de afwerking, had SVMM drie punten kunnen overhouden in dit magere voetbaltreffen.