Ruime overwinning voor hard werkend DVSA

14 maart 2013 om 00:00 Voetbal

1-0 Robert-Jan Drenth, 2-0 Ron van Ommeren, 3-0 Roy Meerwijck, 4-0 Martin Busstra, 5-0 Martin Busstra

AMERONGEN - Zaterdag vijfdeklasser DVSA boekte tegen Austerlitz een ruime en op alle fronten dik verdiende 5-0 overwinning. De thuisploeg onder leiding van trainer Joop Vink had de gelederen gesloten en was van meet af aan de bovenliggende partij. Een goede combinatie in de 37e minuut betekende de 1-0 voorsprong voor DVSA die vervolgens kort voor rust kon uitbreiden naar 2-0. En ook in de tweede helft een met vol overtuiging spelend DVSA dat in de 65e minuut de voorsprong kon verhogen naar 3-0. Alhoewel de wedstrijd op dat moment eigenlijk al was gelopen, bleef de thuisploeg de druk er op houden en liet zien uit het goede hout te zijn gesneden. Invaller Martin Busstra maakte vervolgens het karwei af door in het laatste half uur nog tweemaal raak te schieten, waardoor de wedstrijd eindigde in een dik verdiende 5-0 overwinning. Joop Vink:" Het collectief verdiend alle lof. We hebben in moeilijke tijden laten zien dat we het kunnen. Met elkaar en voor elkaar! We zijn op de goede weg naar boven."