DEV blijft kwakkelen en lijdt onnodig verlies tegen Focus

26 februari 2013 om 00:00 Voetbal

1-0 Paul Okkersen, 1-1 Focus, 2-1 Rick Andeweg, 2-2 Focus, 2-3 Focus

DOORN - En alweer een nederlaag voor DEV dat meer en meer verkeert in de hoek waar de klappen vallen. DEV trainer Michel van Aken:" We hebben geen grip op de neerwaartse spiraal waarin we ons bevinden. We hebben met name in de eerste helft verzuimd om voldoende afstand te nemen." DEV was in die eerste helft de bovenliggende partij en kwam in de 20e minuut op een 1-0 voorsprong door Paul Okkersen. De thuisploeg had volledig de controle over de wedstrijd, maar vergat de vele geboden kansen om te zetten in doelpunten. Met een marginale 1-0 voorsprong voor DEV gingen beide ploegen aan de thee. Ook in de tweede helft een goed spelend DEV dat geheel tegen de verhouding in Focus in de 65e minuut op gelijke hoogte zag komen. Nadat Ricardo van Amerongen in de 70e minuut met rood (twee keer geel) van het veld werd gezonden en DEV met tien man kwam te spelen, was het Rick Andeweg die DEV op een 2-1 voorsprong bracht. Maar in de eindfase werd de druk voor de thuisploeg te groot, waardoor Focus nog tweemaal wist te scoren en uiteindelijk de punten meer naar huis nam. En wederom kreeg DEV geen loon naar werken en blijft voorlopig achter de feiten aanlopen.