SVL laat zich afbluffen door gedreven spelend CSW

15 november 2012 om 00:00 Voetbal

1-0 Sander Kunkelaar, 2-0 Sven van Vuuren

LANGBROEK - Een met te weinig inzet spelend SVL liet zich in de uitwedstrijd tegen CSW op alle fronten aftroeven en verspeelde met de 2-0 nederlaag drie kostbare punten. Met een tweetal goede kansen voor SVL in de eerste tien minuten van de wedstrijd, leek een voorsprong voor de Langbroekers slechts een kwestie van tijd. Maar vanaf de 20e minuut kantelde de wedstrijd en was het de thuisploeg die meer en meer grip op de wedstrijd kreeg met als resultaat de verdiende 1-0 voorsprong in de 39e minuut. Het was aan SVL-goalie Geert Willem Merkens te danken dat het voor de formatie van trainer Jan Gaasbeek tot aan de rust slechts bij die ene treffer bleef. Ook in de tweede helft een fel en met de nodige inzet spelend CSW dat in de 54e minuut kon uitbreiden naar 2-0. SVL daarentegen verscheen nog slechts sporadisch voor het doel van CSW en liep meer en meer achter de feiten aan. Wilnis daarentegen speelde vervolgens de wedstrijd beheerst uit en hield met een eindstand van 2-0 de punten in eigen huis. SVL-trainer Jan Gaasbeek: ,,We toonden te weinig inzet en hebben ons als collectief laten afbluffen."