Afbeelding

SVMM ook volgend seizoen actief in de zaterdag vierde klasse

18 mei 2012 om 00:00 Voetbal

0-1 Mohamed Hassan, 1-1 Polle Westbroek, 1-2 Koen Vitee

MAARN - Bij winst op kampioen DVSU had er voor SVMM nog een kleine kans ingezeten om de derde periodetitel te pakken. Maar na het 1-2 verlies tegen de Utrechtenaren was die hoop vervlogen en speelt SVMM ook komend seizoen in de zaterdag vierde klasse. De doelstelling, behoud in de klasse, was daarentegen wel gehaald. In een matige eerste helft, waarin de thuisploeg na een tiental minuten het heft in handen nam en DVSU met name op de counter speelde, werd er niet gescoord en liep de Maarnse aanvaller Mark Hamulyak tegen een rode kaart aan. Met tien man begon SVMM aan de tweede helft en kwam in de 65e minuut op een 0-1 achterstand. Maar verbeten en met veel inzet knokte Maarn zich in de 77e minuut langszij en gloorde er nog steeds hoop aan de horizon. Maar nog geen minuut later was het DVSU dat aan alle dromen een eind maakte en op een 1-2 voorsprong kwam. Die klap kwam de ploeg van trainer Fred Veenstra vervolgens niet meer te boven en eindigde de wedstrijd in een overwinning voor DVSU, dat komend seizoen actief zal zijn in de derde klasse.