DEV ook komend seizoen actief in zaterdag derde klasse

10 mei 2012 om 00:00 Voetbal

1-0 Paul Okkersen, 2-0 Paul Okkersen, 3-0 Tim Kas, 4-0 Rick Andeweg, 5-0 Rick Andeweg, 6-0 Rick Andeweg, 7-0 Gerben van Veldhuijsen, 7-1`Delta Sports

DOORN - Door de 7-1 thuisoverwinning op Delta Sports is DEV ook komend seizoen verzekerd van het verblijf in de zaterdag derde klasse, waarmee de doelstelling "klassebehoud" werd bewerkstelligd. Alhoewel DEV een mindere start kende, kreeg de ploeg van trainer Michel van Aken na een kwartier speeltijd grip op de wedstrijd en kwam in de 22e minuut door Okkersen, op aangeven van Helder Pedro Salazo op een 1-0 voorsprong. Vanaf dat moment kwam de doelpuntenmachine van de Doornse formatie pas goed op gang, wat uiteindelijk een 4-0 ruststand opleverde. Ondanks dat DEV na rust een mindere fase kende, wist de ploeg de stand met nog een kwartier speeltijd op te krikken naar 7-0. De laatste vijftien minuten was de fut er uit en moest de thuisploeg de eretreffer laten aan Delta Sports. Als DEV de laatste competitiewedstrijd wint en de concurrentie "helpt" mee, dan is er nog een gerede kans op een periodetitel. Sowieso een goed seizoen voor van Aken en zijn mannen!"