Meer dan verdiende overwinning voor FC Driebergen

19 april 2012 om 00:00 Voetbal

0-1 Jelle Damhuis, Paul van Hofwegen

DRIEBERGEN - Zaterdag derdeklasser FC Driebergen behaalde afgelopen zaterdag een verdiende 0-2 overwinning tegen het Amersfoortse Cobu Boys. In het eerste deel van de wedstrijd waren er van beide kanten nauwelijks wapenfeiten te melden en duurde het tot aan de 39e minuut voordat Driebergen het gas er op zette en via Damhuis op een 0-1 voorsprong kwam. Met nog een aantal grote kansen voor de ploeg van trainer Bert v/d Brom bleef het tot aan de rust bij die té magere voorsprong. De tweede helft daarentegen verliep heel anders. Alhoewel ook hier in het eerste deel geen schokkend nieuws te vermelden viel, was het Driebergen dat geleidelijk aan heer en meester over de wedstrijd werd en in wisselspeler Björn Geerding een speler van formaat kende. Toch duurde het nog tot aan de 72e minuut voordat Driebergen via aanvoerder van Hofwegen op 0-2 kwam, waarmee de wedstrijd was gelopen. Maar ook nu weer grossierde Driebergen in het missen van geboden kansen en kreeg eigenlijk te weinig waar voor het geboden spel. Een bij vlagen goed spelend Driebergen tegen een matig spelend Cobu Boys.