DEV levert wanprestatie tegen streekgenoot Scherpenzeel

19 april 2012 om 00:00 Voetbal

0-1 Scherpenzeel, 0-2 Scherpenzeel, 1-2 Gerben van Veldhuijsen, 2-2 Gerben van Veldhuijsen

DOORN - Alhoewel het 2-2 gelijke spel in de thuiswedstrijd tegen Scherpenzeel anders doet vermoeden, leverde DEV een absolute wanprestatie. Een zeer ontstemde DEV trainer Michel van Aken:" Het ontbrak aan instelling en karakter. We waren als collectief gewoonweg niet bij de les en dat is iets wat we ons absoluut niet kunnen en mogen veroorloven. Op basis van het vertoonde spel was het een "gestolen" punt." Al in de 2e minuut kwam een ongeïnspireerd spelend DEV al op een 0-1 achterstand en liep vervolgens de gehele eerste helft achter de feiten aan. Ook in het tweede deel van de wedstrijd toonde de thuisploeg niet echt karakter en kwam in de 60e minuut op een 0-2 achterstand. Toch slaagde DEV er in om in de 80e minuut de aansluitingstreffer binnen te schieten en kwam zelfs in de 3e minuut van de extra tijd op gelijke hoogte (2-2). Maar dat was zeker niet te danken aan het vertoonde spel van de Doornse formatie. Scherpenzeel vergat eenvoudigweg de klus af te maken.