Afbeelding

Ondanks overwinning een ver beneden de maat spelend HDS

5 april 2012 om 00:00 Voetbal

0-1 Rudi Hack, 0-2 Wilco van Drie, 0-3 Wilco van Drie, 0-4 e.d., 1-4 UVV, 1-5 Pim Brouwer, 2-5 UVV, 2-6 Rudi Hack, 3-6 UVV, 3-7 Sebastiaan Goes, 4-7 UVV, 5-7 UVV

LEERSUM - In een wedstrijd die qua uitslag meer aan een korfbalduel deed denken , won koploper in de zondag vierde klasse HDS met 5-7 de uitwedstrijd tegen UVV. In de eerste helft van de wedstrijd was er eigenlijk niets aan de hand en kwam een goed spelend HDS in de 28e minuut, na tal van gemiste kansen, op een 0-1 voorsprong. Een voorsprong die tot aan het rustsignaal werd uitgebreid tot 0-3, waarbij het treffen al in een vroegtijdig stadium leek te zijn gelopen. Maar in de tweede helft speelde de ploeg van trainer Jan van Dalem ver beneden eigen kunnen en voerde eenvoudigweg gegeven opdrachten niet uit. Alhoewel HDS uitliep tot 1-5, was daarna de koek op en was er van enig zelfvertrouwen geen sprake meer. Dat betekende dat UVV uiteindelijk terug kon komen tot 5-7 tot grote ontsteltenis van een zwaar teleurgestelde van Dalem. " Een absolute wanvertoning in het tweede deel van de wedstrijd. Daarover is het laatste woord nog niet gezegd," aldus HDS trainer Jan van Dalem.