SVMM doet goede zaken in de uitwedstrijd tegen HMS

5 april 2012 om 00:00 Voetbal

0-1 Polle Westbroek, 0-2 Tom Verboon, 1-2 HMS, 1-3 William Potappel

MAARN - Na een uitstekende start, een lastig middenstuk en een overtuigend slot nam SVMM door de 1-3 overwinning op HMS drie belangrijke punten in de strijd om degradatie mee naar huis. De ploeg van trainer Fred Veenstra begon gedreven in Utrecht en kwam al in de vijfde minuut op een 0-1 voorsprong. Een prima combinatie in de 20e minuut van de wedstrijd betekende de 0-2, waarna HMS het initiatief over nam en nog voor rust de aansluitingstreffer kon binnenschieten (1-2). In de tweede helft wederom een sterk spelende Maarnse formatie die in de 64e minuut kon uitbreiden naar 1-3. Alhoewel SVMM nog tal van kansen wist te creëren, haperde het vaak in de afwerking, waardoor de ploeg bleef haken op een 1-3 eindoverwinning. Daarbij dient gezegd te worden dat er tussentijds nog twee treffers van Westbroek door de arbitrage werden afgekeurd. Met winst van de laatste vijf thuiswedstrijden kan SVMM met gerust hart de thuiswedstrijd tegen de Bilt tegemoet zien (zaterdag 7 april). Op tweede Paasdag wacht dan het uittreffen tegen FZO uit en in Zeist.