Relatief eenvoudige overwinning van SVL tegen het fysiek sterke Eemdijk

5 april 2012 om 00:00 Voetbal

0-1 Thomas Malolepszy, 0-2 Walter Cremers, 0-3 Pascal van Doorn, 0-4 David Bouwmeester

LANGBROEK - Zaterdag eersteklasser SVL behaalde een relatief eenvoudige 0-4 overwinning tegen het altijd fysiek sterke Eemdijk. Van meet af aan waren de Langbroekers de bovenliggende partij die in de 29e en de 36e minuut dotten van kansen verloren zagen gaan. Maar kort voor rust (43e minuut) was het Malolepszy die SVL op een 0-1 voorsprong zette, wat tevens de ruststand betekende. Een eerste helft waarin SVL goalie Geert Willem Merkens maar een drietal echte schoten op zich af zag komen wat de verhouding in het veld al typeerde. In de tweede helft, een gezien de harde wind, slim spelend SVL dat al in de 46e minuut kon uitbreiden naar 0-2 door Cremers. Met een tweetal bekwame reddingen van Merkens in de 63e en de 76e minuut was het in de 87e minuut van Doorn die SVL naar een geruststellende 0-3 voorsprong schoot. De ingevallen David Bouwmeester, na een ernstige hoofdblessure weer terug op de groen mat, schoot kort voor tijd de 0-4 eindstand binnen. Een tevreden SVL trainer Jan Gaasbeek die volgende week zijn oude ploeg Roda Leusden in Langbroek op bezoek krijgt.