SVMM toont wilskracht in de thuiswedstrijd tegen SVP

15 maart 2012 om 00:00 Voetbal

1-0 Polle Westbroek, 1-1 SVP, 2-1 Polle Westbroek

MAARN - Het in degradatiegevaar verkerende SVMM begon sterk aan de wedstrijd tegen SVP en kwam al na vijf minuten op een 1-0 voorsprong door een treffer van Westbroek op aangeven van Stefan Prij. Niet veel later werd een tweede grote kans door John Verhage gemist, wardoor er werd gerust met een magere 1-0 voorsprong. Na rust speelde SVP met meer pressing en probeerde op die manier de opgelopen achterstand al in een vroegtijdig stadium te vergroten. Maar alhoewel de thuisploeg kranig stand hield, kon het team van trainer Fred Veenstra niet voorkomen dat een kwartier voor tijd SVP op gelijke hoogte kwam. SVMM doelman Richard van de Laar verwerkte een hoge bal niet goed, waardoor Veenendaal in de 73e minuut op 1-1 kwam. Vanaf dat moment ging het spel op en neer en speelden beide ploegen vol op de winst. In de 80e minuut soleerde SVMM 'er Westbroek door de verdediging van SVP, kwam in een goede schietpositie en schoot met een knappe uithaal de 2-1 binnen voor de Maarnse formatie. SVP slaagde er vervolgens niet meer in om nog iets aan die achterstand te doen, waardoor SVMM in de strijd tegen degradatie drie kostbare punten in eigen huis wist te houden.