FC Driebergen weer verslagen

1 maart 2012 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - De voetballers van De Posthoorn zullen na dit seizoen goede herinneringen bewaren aan de twee competitiewedstrijden tegen FC Driebergen. Beide keren bleven de Amersfoorters aan de goede kant van de score. Na de winst (1-2) eerder dit seizoen in Driebergen eindigde de tweede confrontatie zaterdag opnieuw in een overwinning voor De Posthoorn. Dit keer was de uitslag 3-1.

De ontmoeting tussen De Posthoorn en FC Driebergen was ook een ontmoeting tussen twee Amersfoortse trainers, Rob Snijders en Bert van den Brom. Laatstgenoemde zag zijn ploeg op de Bokkeduinen goed uit de startblokken komen. Na een minuut op tien openden de bezoekers de score: 0-1.

Met die stand nam de thuisclub geen genoegen. Wesley Lans zorgde na een half uur voor de gelijkmaker: 1-1. Dat was tevens de ruststand.

In de tweede helft zag De Posthoorn kans de bezoekers op achterstand te zetten. In de 70e minuut tikte Maickey Smeele de 2-1 binnen waarna Danny Bos de gasten de genadeklap gaf. Vijf minuten voor het einde bepaalde de Amersfoorter de eindstand op 3-1.