DEV had absoluut recht op meer tegen opponent VRC

1 maart 2012 om 00:00 Voetbal

0-1 Helder Pedro Salazo, 1-1 VRC, 2-1 VRC, 2-2 Tim Kas, 3-2 VRC, 4-2 VRC

DOORN - Alhoewel DEV de uitwedstrijd tegen VRC met 4-2 verloor, had de ploeg van trainer Michel van Aken recht op meer. Een goede start van de Doornse formatie betekende in al in de 6e minuut de 0-1 voorsprong door Salazo. Nog geen vier minuten later zag DEV doelman Mark Sluis er niet al te best uit bij een corner die rechtstreeks in het doel belandde (1-1). Alhoewel VRC in de 22e minuut op voorsprong kwam, was het in de 35e minuut Tim Kas die voor DEV de gelijkmaker binnenschoot (2-2). Dat betekende tevens de ruststand. Een tweede inschattingsfout van de DEV goalie bracht VRC in de 50e minuut op een 3-2 voorsprong, wat niet betekende dat de wedstrijd al was gespeeld. Een op tempo spelende Doornse ploeg creëerde kans na kans, maar wist die uiteindelijk niet om te zetten in doelpunten. In plaats van de gelijkmaker viel echter de 4-2 voor de thuisploeg en kreeg DEV absoluut te weinig loon naar werken. DEV trainer Michel van Aken:" VRC had net iets meer het geluk aan haar zijde. Erg jammer van dit puntenverlies."