Winst voor koploper HDS in een zeer matige wedstrijd

25 januari 2012 om 00:00 Voetbal

1-0 Mark van Woudenberg, 2-0 Pim Brouwer, 3-0 Pim Brouwer, 3-1 Aurora

LEERSUM - In een zeer matige wedstrijd won zondag vierdeklasser HDS op eigen terrein met 3-1 van Aurora uit Werkhoven. Na een afwachtende start van beide ploegen kreeg HDS geleidelijk aan grip op de wedstrijd en dwong Aurora ver terug op eigen helft. Toch verzuimde de ploeg van trainer Jan van Dalem het spel te maken en hanteerde te vaak de lange bal, waarbij het middenveld werd overgeslagen. De openingstreffer in de 17e minuut van van Woudenberg veranderde vervolgens niet veel aan het spel van de Leersumse formatie die zich het spel van Aurora te veel liet opdringen. Alhoewel HDS in de 44e minuut kon uitbreiden naar 2-0 door een prachtige kopbal van Brouwer was het in het laatste kwartier van de eerste helft Aurora dat de beste kansen kreeg. Na rust met de harde wind in de rug nog steeds eenzelfde spelbeeld met een matig voetballend HDS dat weliswaar in de 67e minuut op een 3-0 voorsprong kwam, maar nog geen 10 minuten later een tegentreffer moest incasseren (3-1). Dat betekende ook het laatste wapenfeit in een wedstrijd die nauwelijks kon boeien.