Verdiende, maar enigszins gelukkige overwinning voor FC Driebergen

8 december 2011 om 00:00 Voetbal

1-0 Jelle Adema, 1-1 Ouderkerk, 2-1 Jelle Adema, 2-2 Ouderkerk, 3-2 Robin Noteboom

DRIEBERGEN - In een aantrekkelijk voetbalduel won het thuisspelende Driebergen in de vijfde minuut van de extra tijd van opponent Ouderkerk. Driebergen kwam sterk uit de startblokken en had met name in Jelle Adema een krachtpatser van formaat. Hij was het ook die in de 33e minuut zijn ploeg op een 1-0 voorsprong wist te zetten, na goed voorbereidend werk van Matthijs Brink. Met ook Driebergen goalie in een glansrol, bleef het bij rust bij die magere voorsprong. Een prachtig uitgespeelde aanval van Ouderkerk leverde in de 51e minuut de gelijkmaker op (1-1). Toch was het weer Adema die Driebergen in de 62e minuut op een 2-1 voorsprong wist te zetten.Met een rode kaart voor Aijach Bagdad in de 71e minuut leek de thuisploeg de kluts kwijt wat nog geen 10 minuten later resulteerde in een treffer voor Ouderkerk. Alhoewel alles en iedereen zich al had neergelegd bij een gelijkspel als einduitslag, was het in de 95e minuut Robin Noteboom die een fraaie solo fraai afrondde en daarmee de overwinning voor Driebergen alsnog veilig wist te stellen.