HDS verstevigt koppositie in de zondag vierde klasse

24 november 2011 om 00:00 Voetbal

1-0 Daan van Deukeren, 2-0 Pim Brouwer, 3-0 Rick van Cooten, 4-0 Daan van Deukeren

LEERSUM - Zonder ook maar een moment in de problemen te zijn gekomen, behaalde HDS in eigen huis een gedegen en verdiende 4-0 overwinning op SCH '44 uit Harmelen. De Leersumse formatie onder leiding van trainer Jan van Dalem kende een goede start en kwam al in de 6e minuut op een 1-0 voorsprong door Daan van Deukeren. Vanaf de 20e minuut en na een aantal behoorlijke kansen, verslapte het spel van de thuisploeg en liet het zich het spel van Harmelen opdringen. Dat betekende dan ook een toch wel magere 1-0 ruststand tegen hekkensluiter SCH '44. Nadat van Dalem in de rust zijn ploeg had opgedragen om in de tweede helft de gaskraan open te draaien, liep het vervolgens weer van een leien dakje en schoten Brouwer (47e minuut) en van Cooten (50e minuut) de ploeg naar een geruststellende 3-0 voorsprong. Met nog één treffer voor HDS in de 75e minuut was de wedstrijd gelopen en verstevigde Leersum de koppositie op de ranglijst in de zondag vierde klasse.