Ondanks moeizame start eenvoudige overwinning voor DVSA

24 november 2011 om 00:00 Voetbal

0-1 eigen doelpunt VSC, 0-2 Enne Jan Wierda, 0-3 Igor Renes, 0-4 Roy Meerwijk

AMERONGEN - DVSA behaalde na een moeizame start toch nog een vrij eenvoudige 0-4 overwinning op het Utrechtse VSC. Het was de thuisploeg die binnen een drietal minuten al op een 2-0 voorsprong had kunnen staan. Maar tegen dit vroege thuisgeweld in was het in de 4e minuut de ploeg van trainer Joop Vink die op een verrassende 0-1 voorsprong kwam. Ondanks nog een behoorlijke tijd te gaan in de eerste helft, was die 0-1 ook de ruststand en was er een hoofdrol weggelegd voor DVSA verdediger Matthijs Veldhuis, die de beste man van de thuisploeg volledig aan banden wist te leggen. Met tien man begon VSC aan de tweede helft, waarin het in de 53e minuut op 0-2 achterstand kwam door een treffer van Wierda. Vanaf dat moment was er maar een ploeg die het spel dicteerde en dat was DVSA. Met in de 65e en de 85e minuut de respectievelijke 0-3 en 0-4 voor DVSA, kreeg VSC een gevoelige draai om de oren en mag DVSA zich de trotse en terechte koploper noemen in de zaterdag vijfdeklasse.