SVL in Lelystad weer niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel

17 november 2011 om 00:00 Voetbal

LANGBROEK - SVL kwam tegen de gelijknamige vereniging SVL (sportvereniging Lelystad) voor de tweede week op rij niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel. In het eerste deel van de eerste helft was het Langbroek dat het betere van het spel had, maar vergat de geboden kansen om te zetten in doelpunten. Bob van Leeuwen, Willem Baaij en Thomas Malolepszy slaagden er eenvoudigweg niet in om SVL op voorsprong te zetten. Vanaf de 25e minuut keerde de wedstrijd en was het Lelystad dat Langbroek onder druk zette. Een aantal knappe reddingen van Geert Willem Merkens hield SVL op de been wat een 0-0 ruststand betekende. In de tweede helft een identiek beeld met weliswaar attractief voetbal aan beide zijden, maar daarentegen een gemis van kansen en mogelijkheden. Weer stond de SVL goalie diverse malen een treffer voor Lelystad in de weg en slaagden ook Malolepszy en invaller Aren Zweistra er niet in om geboden kansen om te zetten in een doelpunt. In het laatste kwartier ebde de wedstrijd wat weg en met nog wat incidentele mogelijkheden aan beide zijden, bleef de 0-0 als eindstand op het scorebord staan. Langbroek blijft daarmee een goede middenmoter op de ranglijst van de zaterdag eerste klasse.