FC Driebergen haalt fors uit tegen machteloos Sterrenwijk

10 november 2011 om 00:00 Voetbal

0-1 Kevin van Woudenberg, 0-2 Tolga Albayrak, 0-3 Tolga Albayrak, 0-4 Nick Swaen, 0-5 Kevin van Woudenberg

DRIEBERGEN - Met Tolga Albayrak als "man of the match" behaalde FC Driebergen in de uitwedstrijd tegen Sterrenwijk een dik verdiende 0-5 overwinning. De ploeg van trainer Bert van den Brom was heer en meester, speelde goed in de combinatie en liet de thuisploeg geen schijn van kans. Het was in de 16e minuut van Woudenberg die een strafschop omzette in een 0-1 voorsprong voor Driebergen, dat gezien de vele kansen al veel ruimer voor had moeten staan. Een verre uittrap van Driebergen doelman Michel van Bruggen bereikte in de 19e minuut Albayrak die vervolgens met een strak de 0-2 binnenschoot. In de 35e minuut was het wederom Albayrak die zijn ploeg op een 0-3 voorsprong wist te zetten wat tevens de ruststand bleek te zijn. Met al vroeg in de tweede helft een drietal wissels bij Driebergen en weer tal van mogelijkheden, was het invaller Nick Swaen die in de 60e minuut de 0-4 voor zijn rekening nam. Met in de 90e minuut nog een benutte strafschop door van Woudenberg, eindigde de wedstrijd in een dik verdiende 0-5 voorsprong en lijkt Driebergen de weg omhoog te hebben ingezet.